Wat maakt onze Alcantara cases nou uniek?

Wat maakt onze Alcantara cases nou uniek? - Alcanside

Onze alcantara cases, het ideale telefoonhoesje zouden wij zeggen, maar waarom eigenlijk? In deze blog nemen we je mee in wat onze Alcantara cases nou uniek maken. 

Alcantara cases, duurzaam en luxe 

Voor we het gaan hebben over onze luxe alcantara hoesjes en wat onze Alcanside cases nou zo uniek maken, is het zaak om je mee te nemen in de wereld van supercars, luxe stoffen en gewichtsbesparing. Want wat geeft alcantara nou dat luxe uiterlijk? 

In de wereld van supercars telt elke seconde. Of het nu gaat om de snelste 0-100 tijd neerzetten of een rondje Nürburgring, snelheid is alles. Als je deze supercar scene een beetje kent, dan weet je dat ook in deze branche de kilo's enorm meewegen. Gewichtsbesparing is alles. Hoe komen ze dan uit bij de stof alcantara? 


Wat zijn de bijzondere eigenschappen van alcantara?

Alcantara is een bijzonder product, en wij importeren het direct vanuit Italië. Maar waarom een supercar alcantara in zijn interieur heeft is als volgt: 

  • Licht in gewicht: Omdat het een synthetisch product is, gemaakt van 32% polyurethaan en 68% polyester, is het een super gewichtsbesparing in supercars. En ja, dat versnelt die 0 tot 100 tijd enorm. Sterker nog, alcantara is zelfs 50% lichter dan gewoon suède. 
  • Suède look and feel: Zoals hierboven genoemd is alcantara 50% lichter, maar heeft het wel dezelfde look en feel als suède. Zo hoeven supercar eigenaren niet in te leveren op de luxe uitstraling van hun auto terwijl hun 0 tot 100 tijd een stuk sneller is geworden. 
  • Duurzaam: Omdat alcantara een synthetisch product is, komt er geen dierenleed bij kijken. Verder is het een product dat lang mee gaat en makkelijk te onderhouden is. Schoonmaken is dan ook een fluitje van een cent. 

Bescherming voor je camera, check! 

Wanneer we iets doen bij Alcanside, dan doen we het ook gelijk goed. Een van onze pijnpunten bij andere normale hoesjes was niet alleen dat deze erg saai waren, maar ook dat ze de camera niet goed konden beschermen. 

Je wil natuurlijk geen hoesje hebben die maar de helft beschermt. Daarom hebben we gekeken naar de mogelijkheden voor het beschermen van je camera bij het ontwikkelen van onze Alcantara cases. 

iPhone 15 Pro Max - Alcantara Case - Space Grey - Alcanside

Omdat we deze dus met een mooie metalen rand hebben verhoogd, zorgt dit ervoor dat in het geval van het vallen van je telefoon hoesje, je camera extra beschermd is. En die bescherming, vinden wij enorm belangrijk! 

Eindeloze personalisatie, dat maakt ons uniek! 

Saaie prints op een hoesje, doorzichtige hoesjes, of siliconen hoesjes die snel vies worden. Dit is het begin van Alcanside waarin we een wereld zien met alleen maar saaie telefoonhoedjes. Dat kan wel anders. Met onze luxe premium alcantara uit Italië zijn we daadwerkelijk een revolutie gestart. 

Want premium alcantara is niet alleen een hele fijne luxe stof, nee het is ook perfect om te personaliseren. Met het toevoegen van je eigen logo of het koppelen van een magsafe aan je hoesje heb je eindeloos veel mogelijkheden. Koppel daar de verschillende kleuren en personalisatie aan toe en je hebt enorm veel mogelijkheden. Hierdoor is geen hoesje hetzelfde.

 

Luxe van een supercar in het alledaagse, daar gaan we voor. 

Premium alcantara, het gevoel van een supercar brengen naar het alledaagse van een telefoonhoesje, of een muismat of macbook cover. Want hoe vet is het, wanneer je de exacte kleur van jouw interieur op je telefoon kan hebben? 

iPhone 14 Plus - Alcantara Case- Midnight Green - AlcansideDus of je nu het interieur van je Porsche 911 in je hand wil hebben of van een Lamborghini Aventador SVJ. Met onze alcantara cases lukt het. Zo proberen we bij Alcanside voor iedere telefoon een passend hoesje te hebben. Bijvoorbeeld voor de iPhone 15, maar ook voor de wat oudere iPhone 12 of wat dacht je van de Samsung collectie

Shop net als 10.000+ voorgangers jouw alcantara telefoonhoesje en ontdek het gevoel van een supercar in het alledaagse!